Wij van GEBA Trans: Rob Hermans

Gepost op in de categorie Blog

U kent ons bij naam van mail of telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Rob Hermans (47).

Op 15 juni is Rob Hermans bij GEBA Trans begonnen als Operational Manager. We stellen Rob dan ook graag even aan u voor. ‘Ik ben kort geleden gestart, maar ik zie al direct een enthousiaste groep collega’s die goed aan elkaar gewaagd zijn. Ieder met zijn eigen specialiteiten.

Rob woont in Blerick met zijn vrouw en zijn twee kinderen van 16 en 12 jaar oud. Hier is hij ook het grootste deel van zijn voetbalcarrière actief geweest bij S.V.Blerick. ‘Ik kom uit een sportieve familie. Mijn vader heeft 10 jaar lang bij VVV mogen voetballen. Ik voetbal daarom ook al vanaf dat ik kan lopen.’ Hij heeft als voetballer ook uitstapjes gemaakt naar VVV-Venlo en FCV-Venlo. Maar inmiddels weer terug op het oude nest. Hij speelt nu in het 6e elftal met GEBA-collega Arno Reiniers. Arno zegt het volgende over Rob: ‘Ik heb heel wat jaren met Rob samen gevoetbald. Ik ken hem als iemand die voorop gaat in de strijd. Hij beschikt over een natuurlijk leiderschap en motiveert altijd op een positieve manier. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Rob nu ook aansluit bij het GEBA-team.’

Hij is niet alleen op het voetbalveld actief. ‘Ik fiets ook regelmatig op de wielrenfiets door het Limburgse landschap. Verder ren ik nog geregeld over de Venlose heide en ben ik liefhebber van skiën.’ Een vakantie in Italië laat Rob ook zeker niet schieten.

Verder zou je Rob ook kunnen terugvinden op een lokaal festival zoals het Zomerparkfeest of het Zoks festival. ‘Ik heb een ruime muzieksmaak, van Armin van Buuren tot Queen en van Coldplay tot de Bee Gees. Op een festival kan ik ook genieten van de muziek van de vaker onbekende artiesten, maar dat kan ook komen doordat er wat gedronken wordt.’

‘Ik ben via Fred en Arno met GEBA Trans in contact gekomen. Beide heren ken ik goed en na enkele gesprekken heeft dit geleid tot een leuke samenwerking voor de lange termijn.’ Rob is al heel wat jaren werkzaam geweest in de logistiek. ‘GEBA Trans heb ik altijd gezien als betrouwbare partner, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik mag nu gelukkig ook mijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling hiervan.’

Als laatste hebben we Rob gevraagd of er nog iets is dat hij graag wil delen. ‘Door verschillende gebeurtenissen in het verleden ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is om van het leven te genieten. Er is een uitspraak in het dialect welke dit mooi omschrijft: ‘Plök d’n daag!!’