Railtransport

Railtransport

We leven in een wereld waarin de wegen om ons heen steeds voller raken. Bovendien zullen overheden milieuonvriendelijke vormen van transport gaan ontmoedigen. De transportverhoudingen gaan dus verschuiven van de weg naar andere modaliteiten. Ook GEBA Trans gaat hier in mee.

U zult er van versteld staan hoeveel van de dagelijkse transportbewegingen binnen Europa uitstekend via het spoor vervoerd kunnen worden. Bijna iedere hoek van ons continent is prima bereikbaar en dit zal in de toekomst alleen maar beter worden. Bovendien kan spoorvervoer op veel bestemmingen qua transittijd al concurreren met wegvervoer. Voor u als klant levert dit minimaal tijdsverlies op ten opzichte van het reguliere wegtransport, mogelijk ook nog tegen een scherper tarief.

Vanuit iedere locatie zijn er mogelijkheden om uw ladingen over het spoor te laten vervoeren. Via ons uitgebreide Europese netwerk kunnen uw goederen snel, kosteneffectief en met de performance die u van ons gewend bent naar de eindklant worden vervoerd. Uiteraard nemen wij, in de rol van forwarder, graag dit gehele traject voor onze rekening.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Veel logistieke kennis en ervaring opgebouwd door de jaren heen.
  • We beschikken over een uitgebreid Europees netwerk met goede contacten bij de railterminals en operators.
  • Wij zijn onafhankelijk in de keuze van onze partners. Dit resulteert in een vrijwel onbeperkte capaciteit én gunstige tarieven.
  • Wij leveren diverse mogelijkheden aan, daaruit kiest u de optie die het beste op uw wensen aansluit.
  • Ervaar ook onze klantgerichte persoonlijke service en neem snel contact op om onze mogelijkheden te bespreken.