Railtransport

Railtransport

We leven in een wereld waarin de wegen om ons heen voller en voller raken. Bovendien zullen overheden milieuonvriendelijke vormen van transport middels lastenverzwaringen gaan ontmoedigen. De transportverhoudingen gaan dus verschuiven van de weg naar andere modaliteiten. Ook GEBA Trans gaat hier in mee.

U zult er van versteld staan hoeveel van de dagelijkse transportbewegingen binnen Europa uitstekend via het spoor vervoerd kunnen worden. Bijna iedere hoek van ons continent is prima bereikbaar en dit zal in de toekomst alleen maar beter worden. Bovendien kan spoorvervoer op veel bestemmingen qua transittijd al concurreren met wegvervoer. Voor u als klant levert dit minimaal tijdsverlies op ten opzichte van conventioneel wegtransport, maar vaak tegen een scherper tarief.

Ons kantoor in Rotterdam zit dicht op de goederenstromen die vanuit alle windstreken via de haven ons continent binnen komen. Uw ladingen zijn vanuit Rotterdam en Venlo naar vrijwel iedere hoek van ons continent via het spoor te vervoeren. Via het uitgebreide Europese netwerk kunnen uw goederen snel, kosteneffectief en met de performance die u van GEBA Trans gewend bent naar de eindklant in Europa worden vervoerd en vice versa. Uiteraard nemen wij als GEBA Trans dit gehele traject graag voor onze rekening.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Gevestigd in de logistieke hotspots Rotterdam en Venlo hebben wij goede contacten met de diverse spoorterminals. We vormen een belangrijke schakel tussen de grote industriegebieden van Nederland en het Europese achterland.
  • Met vestigingen in Rotterdam en Venlo zitten we direct in de twee belangrijkste logistieke knooppunten van Nederland (en Europa). De kennis, ervaring en connecties op beide locaties maken het mogelijk uw goederenstroom van A tot Z perfect te beheersen.
  • Een ander voordeel is onze strategische ligging in Venlo ten opzichte van de grootste railterminal van het Duitse Ruhrgebied; Duisburg. Binnen het uur kunnen wij de container inleveren of oppikken. Vanuit deze terminal zijn alle uithoeken van Europa vervolgens prima per spoor te bereiken.
  • Onze onafhankelijkheid in de keuze van de partij waarmee wij zaken doen, resulteert in een vrijwel onbeperkte capaciteit (van volle trein tot één enkele wagon) en gunstige tarieven. GEBA Trans vergelijkt continu verschillende aanbieders en maakt op basis van de, met u overeengekomen, leveringscondities de beste keuze.