Wegtransport

Wegtransport

Het reguliere wegtransport blijft binnen Europa nog altijd de meest gangbare vorm van goederenvervoer. GEBA Trans blijft hierin streven naar perfectie. Enerzijds als forwarder en anderzijds met onze eigen trailervloot.

Het kantoor in Venlo heeft de beschikking over een zeer uitgebreid Europees netwerk. En uiteraard blijven we dit netwerk telkens weer verbeteren en uitbreiden. Hier vinden dan ook onze forwarding activiteiten plaats. Het wegtransport is de basis van al onze transportactiviteiten. We hebben hier enorm veel kennis en ervaring in opgedaan door de jaren heen.

Ons kantoor in Tilburg draagt zorg voor de trucking activiteiten. Met een sterk groeiende trailervloot worden onze mogelijkheden steeds verder uitgebreid. In Tilburg plannen we onze eigen vloot zo efficiënt mogelijk in. Er is veelvuldig contact met het kantoor in Venlo om ervoor te zorgen dat alle transporten naar wens van de klant worden uitgevoerd.

Door trucking met forwarding te combineren zijn we zeer flexibel en wordt onze capaciteit nog groter. Een bewuste keuze om niet altijd afhankelijk te hoeven zijn van anderen en daardoor ook nooit meer ‘nee’ hoeven te verkopen. We kunnen daarbij ook uw transporten volgen met onze Track & Trace mogelijkheden.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Veel logistieke kennis en ervaring met vestigingen in de logistieke hotspots Tilburg en Venlo.
  • We beschikken over een uitgebreid Europees netwerk en combineren dit met onze eigen trailervloot.
  • Door trucking met forwarding te combineren stijgt onze capaciteit, flexibiliteit en deskundigheid van de markt.
  • U heeft nog maar één aanspreekpunt voor al uw transporten.
  • Ervaar onze deskundigheid en zie snel de eerste GEBA Trans trailer bij u aan het dock.