Onze Succesfactoren

Onze Succesfactoren

1. High Performance

Logo high performanceBij GEBA Trans staat het leveren van een topprestatie hoog in het vaandel. We willen het beste jongetje van de klas zijn. Daarom zijn we uiterst trots op het feit dat we al jarenlang een gemeten leverbetrouwbaarheid van ruim 99% kunnen overleggen. Niet alleen producerende klanten maken gebruik van onze diensten, zelfs collega’s uit de logistieke dienstverlening uit binnen- en buitenland kloppen bij ons aan om hun zending onder te brengen. Het doet ons dan ook deugd te weten dat óók deze logistieke experts de weg naar GEBA Trans weten te vinden.

We streven als bedrijf natuurlijk naar 100% leverbetrouwbaarheid, maar we zijn ook realistisch genoeg om te beseffen dat dit een utopie is. Mocht het echter toch een keer misgaan, dan zetten we natuurlijk alles op alles om uw zending alsnog zo snel mogelijk op bestemming te krijgen.

‘High performance’ zet je neer als bedrijf, maar wordt gerealiseerd door de mensen zelf. Aan de basis ligt de betrokkenheid voor de klant en de passie voor de logistiek. Door dit te combineren met de uitdaging en flexibiliteit om elke situatie het hoofd te kunnen bieden, is het team achter GEBA Trans één van de factoren die bijdragen aan het succes van het bedrijf. Een goede mix tussen ervaring en talent, waarbij de nadruk ligt op langdurig commitment. We faciliteren daar waar mogelijk doorgroei-trajecten en zijn gestart met een intern verbetertraject waarmee we mensen willen motiveren nóg beter te worden in wat ze doen.

2. Total CareLogo Total Care

U als klant volledig ontzorgen. Dat is wat wij binnen GEBA Trans nastreven. Wanneer u een zending bij ons boekt, kunt u rustig achterover leunen en ons laten doen waar we het beste in zijn.
Onze medewerkers bezitten ieder hun specifieke kennis en ervaring op logistiek gebied. Zo ontstaat een team en een wereldwijd netwerk dat vanuit onze vestigingen in Venlo en Tilburg van de hoed en de rand weet.

Wij bij GEBA Trans geloven in het belang van persoonlijk contact. Zo pakken wij liever de telefoon dan dat we een email sturen. We willen het GEBA gevoel bij u overbrengen en dat kan naar onze mening het beste in een persoonlijk gesprek.

Zendingsinformatie is via onze specifieke afdelingen vrijwel altijd direct op te vragen. Ook buiten kantooruren zijn wij via een speciaal noodnummer altijd te bereiken. Uw tariefaanvragen worden indien mogelijk binnen 20 minuten beantwoordt. Zo heeft u snel inzicht in uw transportkosten. Tijd is immers nog steeds geld.

3. Outside-the-box

Logo OutsideTheBoxAls logistiek dienstverlener hebben we de kennis in huis om uw zending op plaats van bestemming te krijgen. Het wordt in de toekomst echter steeds belangrijker hoe uw zending op bestemming komt. Door veranderende regelgeving, overvolle snelwegen en drukker wordende havens moet steeds creatiever worden omgegaan met transport en de beschikbare modaliteiten.

In GEBA Trans heeft u een betrouwbare partner die buiten de gebaande paden durft te denken. Door onze velen contacten in de transportwereld kunnen we ieder transport aan; 30 meter lange gastanks op een bargeschip naar China vervoeren of een fijnmazig distributienetwerk opzetten om binnen Nederland zorgbedden bij particulieren aan huis te leveren. Niks is onze professionals te gek.

Middels onze kantoren in Venlo en Tilburg zijn wij flexibel in de manier waarop uw goederen vervoerd worden. We zijn in staat voordelen te behalen op het gebied van transportkosten en CO2-reductie. Wat niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor het duurzame imago van uw bedrijf.

“Kan niet” bestaat niet voor GEBA Trans. We zullen altijd een mogelijkheid zoeken die past bij uw transportaanvraag, hoe complex ook.