Intermodaal

Intermodaal

“Met vestigingen in Venlo en Rotterdam vormen wij de perfecte schakel tussen het Europese achterland en de haven”

Nederland staat bekend als doorvoerland van goederen. Deze goederen komen vanuit de hele wereld aan in onze havens en wij verzorgen het verdere transport naar de eindontvanger. GEBA Trans is hierin de perfecte partner. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van short sea, wegtransport, railtransport en binnenvaart schakelen wij moeiteloos tussen deze modaliteiten.

Als logistiek regisseur kiezen wij voor de modaliteit die op dat moment het beste bij uw wensen en eisen past. Uiteraard spreken wij de condities omtrent uw zending vooraf met u door en informeren wij u over hoe wij de zending zullen vervoeren.

Railtransport of binnenvaart kan al snel vele euro’s schelen ten opzichte van conventioneel wegtransport. Bovendien zijn deze modaliteiten een stuk minder belastend voor het milieu.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Met vestigingen in Rotterdam en Venlo zitten we midden in de logistieke hotspots van Nederland. Zowel spoor- als waterverbindingen zijn de laatste jaren geoptimaliseerd. Dankzij onze lokale kennis en contacten kunnen wij u als klant te allen tijde de best mogelijke optie aanbieden voor uw transport.
  • Onze geavanceerde software helpt ons de ideale combinatie tussen beschikbare laadruimte en uw lading te maken. Zo valt er bijvoorbeeld een prijsreductie te realiseren als een container via het water richting uw klant vervoerd kan worden in plaats van over de weg. Als de tijdsspanne van het transport dit toelaat, is de keuze voor een gunstiger transporttarief makkelijk gemaakt. Zo zijn er nog talloze voorbeelden te noemen waarbij onze logistieke kennis en inzicht een gunstig effect kan hebben op de kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid van uw transport.
  • Zowel de Nederlandse overheid als de Europese Unie stimuleert deze duurzame initiatieven. Zo lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat overheden minder duurzame oplossingen zullen gaan belasten. Deze extra belastingen zullen ongetwijfeld in de transportprijs terug gaan komen.