Missie & Visie

Missie

Wij geloven erin dat de klant écht centraal staat. Alle beslissingen worden in het belang van de klant genomen. Door deze benaderingswijze te combineren met onze logistieke expertise zijn wij dé betrouwbare partner voor een langdurige samenwerking. Wij bieden totale ontzorging waardoor onze klanten zich volledig op hun corebusiness kunnen richten.

Onze medewerkers maken hierin het verschil. Door het bieden van vrijheid krijgen zij de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en er écht toe te doen. Wij geloven dat dit leidt tot meer werkplezier wat hen in staat stelt topprestaties te leveren voor de klant.

Visie

Door de passie die wij in ons werk leggen, het continue streven naar perfectie en high performance groeit de kwaliteit van onze dienstverlening met de dag. Daarbij geloven wij in leren door te ervaren. Wij zien in alle logistieke vraagstukken kansen en uitdagingen en gaan dan ook niets uit de weg. Onze ‘outside the box’-mentaliteit geeft ons de mogelijkheid om ook middels onconventionele werkwijzen tot oplossingen te komen.

Wij verdiepen ons niet alleen in onze eigen branche, maar ook in de business van de opdrachtgever. Dit stelt ons in staat onze logistieke dienstverlening optimaal af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant. Wij gaan hierin zelfs nog een stap verder; niet alleen de belangen van de klant wordt tijdens dit proces meegenomen, maar ook de belangen van diens klanten. Wij zijn er van overtuigd dat we pas écht waarde kunnen toevoegen als we precies weten wat de klant wil.

Samenwerking is voor ons dan ook een fundamenteel begrip. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar met alle betrokken partijen binnen onze processen. Of het nu onze uitvoerders zijn of ons personeel; “Samen maken we het verschil”. Wij geloven hierbij in het belang van persoonlijk contact.

Dit alles, gecombineerd met onze daadkracht, stelt ons in staat de klant volledig te ontzorgen waarbij wij kunnen fungeren als één loket voor alle logistieke activiteiten.