Freight Management

Freight Management

We snappen dat u als ondernemer liever bezig bent met het verfijnen van uw product of het uitbreiden van uw klantenbestand en niet met allerlei logistieke randzaken. Creëer daarom samen met GEBA Trans een flexibele schil rondom uw organisatie. Bespaar op grote kostenposten zoals logistiek personeel en ICT-systemen. Verschaf uzelf de ruimte om uw corebusiness uit te oefenen en vindt in GEBA Trans dé partner in maatwerk binnen de logistiek.

We streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen. Niet alleen tijdens het complete transporttraject, maar ook aanvullende diensten kunnen bij GEBA Trans worden neergelegd. Denk aan het volledige voorraad- en emballagebeheer, douaneadvies en documentenopmaak en last but not least actief meedenken hoe interne logistieke processen beter kunnen.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Ontzorging is ons doel. We streven er naar om u als klant volledig te vrijwaren van alle logistieke werkzaamheden rondom uw bedrijf. U heeft in GEBA Trans een deskundige en betrouwbare logistieke partner die alle randzaken regelt, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness.
  • Door samen met GEBA Trans een flexibele schil te creëren rondom uw organisatie verlaagt u aanzienlijk uw overheadkosten. Géén duur eigen materieel dat onderhevig is aan slijtage en regelmatig gerepareerd moet worden. Het huren van loodsruimte in plaats van fors te investeren in nieuwbouw. De besparing op duur personeel voor een emballage-afdeling of de aanschaf van prijzige voorraadbeheersystemen. Dit valt allemaal onder te brengen bij GEBA Trans. Kortom een uiterst efficiënte manier van (samen)werken.
  • Desgewenst voorziet GEBA Trans in alle douanezaken omtrent uw transport. Van het opmaken van exportdocumenten, inklaring aan de grens tot aan fiscale vertegenwoordiging aan toe. Het is voor u allemaal bij één partij onder te brengen. Voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor de totale zending en niet op zoek hoeft te gaan naar andere partijen.