Real Time Visibility

Gepost op in de categorie Nieuws

Real-Time Visibility

In een wereld waarin efficiëntie en transparantie in de logistieke sector steeds belangrijker worden, zijn wij als GEBA Trans toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Als reactie op de wens van een klant om alle orders in de toekomst te kunnen volgen, zijn wij twee maanden geleden gestart met het ambitieuze project met “Real-Time Visibility”. Dit systeem stelt klanten in staat om hun zendingen op de voet te volgen, terwijl wij blijven streven naar het aansluiten van zoveel mogelijk vervoerders uit ons betrouwbare netwerk op het systeem.

Real-Time Visibility biedt klanten van GEBA Trans de mogelijkheid om hun orders op de voet te volgen, vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Dit geeft klanten een gevoel van controle en gemoedsrust, omdat ze real-time informatie hebben over de status en locatie van hun zendingen. Door middel van dit systeem kunnen klanten mogelijke vertragingen anticiperen, beter plannen en hun eigen klanten tijdig informeren. Het streven van GEBA Trans om zoveel mogelijk vervoerders aan te sluiten op het systeem versterkt de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de trackinggegevens, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de informatie die ze ontvangen.

Wij hechten groot belang aan de privacy van onze vervoerders. We volgen uitsluitend onze eigen zendingen en zorgen ervoor dat de privacy van vervoerders gewaarborgd blijft. Het Real-Time Visibility-systeem wordt via Sixfold geactiveerd wanneer de vervoerder zich binnen een straal van 500 meter van het laadadres en/of losadres bevindt. Zodra deze afstand is overschreden, wordt de GPS-verbinding verbroken. Dit betekent dat vervoerders hun volledige privacy behouden zodra ze zich buiten de relevante locaties bevinden. Door deze privacyrichtlijnen te hanteren, bouwen wij een vertrouwensband op met onze vervoerders, terwijl klanten nog steeds kunnen profiteren van de voordelen van Real-Time Visibility.

Twee maanden na de start van het Real-Time Visibility-project voor een zeer gewaardeerde klant kunnen we met trots melden dat we al bijna de helft van alle orders voor de desbetreffende klant kunnen volgen. Dit is een fantastisch resultaat en getuigt van toewijding om voortdurend te innoveren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Wij zullen ons blijven inzetten om ons netwerk van vervoerders verder uit te breiden en de dekkingsgraad van Real-Time Visibility te vergroten, zodat steeds meer klanten kunnen profiteren van dit waardevolle hulpmiddel.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van Real-Time Visibility en wat GEBA Trans voor uw bedrijf kan betekenen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over hoe GEBA Trans uw logistieke processen kan optimaliseren met behulp van Real-Time Visibility.