Duurzaam transport

Gepost op in de categorie Nieuws

Bij GEBA Trans streven we naar duurzaamheid en groenere transportoplossingen.

Onlangs heeft een van onze gewaardeerde klanten ons benaderd met een specifieke vraag: Of wij een duurzamere oplossing kunnen bieden voor een vast traject van Frankrijk naar Nederland. Deze vraag heeft ons geïnspireerd om actie te ondernemen en samen te werken met ons vervoerdersnetwerk om een positieve verandering te bewerkstelligen.

Met trots kunnen we zeggen dat het ons is gelukt! We hebben samen met onze partners een oplossing gevonden door middel van het gebruik van vrachtwagens die op Biodiesel rijden in plaats van de euro 6-norm vrachtwagens die we gebruikten voor dit specifieke traject. Biodiesel, geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals plantaardige oliën en afvaloliën, stelt ons in staat aanzienlijk lagere CO2-uitstoot te realiseren en bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld.

Bij GEBA Trans geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om duurzaamheid te omarmen en actief bij te dragen aan een betere toekomst. We zijn toegewijd aan het vinden van innovatieve oplossingen en het implementeren van milieuvriendelijke initiatieven om onze impact op het milieu te verminderen.

Samen kunnen we een verschil maken en bouwen aan een duurzamere toekomst!

Heeft u ook specifieke duurzaamheidsdoelstellingen voor uw transportbehoeften? Ons team staat klaar om met u samen te werken en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw groene ambities.