Zeevracht

Zeevracht

Heeft u een vracht met bestemming Europa of een ander continent? Of wilt u goederen importeren vanuit welke hoek van de wereld dan ook, of juist exporteren? Dan bent u bij GEBA Trans aan het juiste adres. Ons kantoor in Rotterdam is gespecialiseerd in ‘door-to-door’ intercontinentaal vervoer. Dankzij ons wereldwijd agentennetwerk kunnen we iedere transportaanvraag aan. Of het nu een volle container betreft of een deellading, daar draaien wij onze hand niet voor om. Door onze onafhankelijke positie, zijn we vrij in de keuze van rederijen. Hierdoor kunnen we u altijd de voor u meest geschikte oplossing en prijs aanbieden. Ook nemen wij u desgewenst de volledige douane-afhandeling uit handen.

Short sea

Deze relatief goedkope vorm van transport beslaat het zeetransport binnen Europa. Vanuit Nederland en België vervoeren we alle soorten containers naar verschillende havens op ons continent. Ook verzorgen we het transport tussen twee plaatsen buiten Nederland (bijvoorbeeld van Engeland naar Spanje). Deze milieu-ontlastende modaliteit zal in de toekomst door overheden meer en meer worden gestimuleerd.

Deep sea

Naast ‘short sea’ vervoeren wij uw vracht ook intercontinentaal. Onze ‘deep sea’ dienst verzorgt het transport van uw goederen van en naar iedere bestemming op de wereld: van Zuid-Afrika tot aan Nieuw-Zeeland. Wij regelen het vervoer tot aan de haven, of indien gewenst tot aan de deur van de ontvanger. Zowel voor uw import- als uw exportzendingen kunt u bij ons terecht en dan maakt het geen verschil of het deelladingen (LCL) of volle containers (FCL) zijn.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Ons kantoor in Rotterdam is gespecialiseerd in ‘door-to-door’ vervoer van zowel maritieme als continentale ladingstromen. Haar onafhankelijkheid ten opzichte van rederijen maakt dat wij op ieder moment kunnen kiezen voor de beste, snelste en goedkoopste transportoplossing.
  • Ons kantoor in Rotterdam staat midden in de ‘place to be’ als het om zeevracht gaat. Direct contact met rederijen en agenten zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van uw zeevracht.
  • GEBA Trans heeft in de loop der jaren duurzame partnerships opgebouwd met transportpartners uit binnen- en buitenland. Dit betekent dat wij zowel vanaf Rotterdam als Antwerpen een bijna dagelijkse afvaart kunnen aanbieden. De verbindingen vanuit Venlo met beide havens zijn uitstekend, waardoor wij via intermodale partners de containers binnen no-time op de plaats van bestemming hebben. Ook is het mogelijk uw vracht naar een breed scala aan Europese havens te verschepen.
  • Onze expertise op gebied van douanezaken maakt dat u als klant slechts één aanspreekpartner heeft voor alles omtrent uw zending(en). Wij kunnen aangeven welke documenten er nodig zijn voor de verscheping en deze ook direct opmaken.