Wij van GEBA Trans: Joyce Christis

Gepost op in de categorie Blog

U kent ons bij naam van mail of telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Joyce Christis (32).

Een nieuw gezicht binnen de GEBA Family! Sinds 3 februari is Joyce werkzaam bij GEBA Trans als medewerker Sales Support. Gezien de groei van GEBA Trans een aangename versterking binnen ons sales team. Nu haar eerste maand bij GEBA Trans er op zit is het hoog tijd om Joyce voor te stellen.

Joyce is 32 en woonachtig in Blerick, een dorp nabij Venlo. Hier woont ze samen met haar zoon Yavi en dochter Jacey. Joyce heeft gedurende haar carrière ruime ervaring opgedaan bij verschillende logistieke bedrijven. Na een kort uitstapje buiten de branche heeft Joyce besloten dat haar passie toch ligt bij de logistiek. ‘’ Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met GEBA Trans, snel hierna heb ik een eerste gesprek gehad waaraan ik meteen een goed gevoel heb overgehouden.’’

Buiten haar werk bij GEBA Trans is Joyce druk met haar gezin bezig. ‘’ Mijn zoon Yavi is fanatiek voetballer en speelt bij SV Blerick. Daarnaast ben ik vaak op het zwembad te vinden voor de zwemles van Jacey. Verder ga ik graag een drankje doen of uit eten met familie en vrienden of een stuk wandelen. Daarnaast ben ik vaak in de winkels te vinden om te shoppen.’’

Na haar eerste paar weken welke voornamelijk in het teken stonden van het inwerken en de organisatie leren kennen voelt Joyce zich al volledig thuis binnen GEBA Trans. ‘’ Er heerst hier echt een familiare sfeer, de GEBA Family zoals ze dat hier noemen. De collega’s zijn allemaal vriendelijk en zeer behulpzaam en geven je meteen het gevoel dat je er bij hoort. GEBA Trans is een heel leuk bedrijf wat behoorlijk aan het groeien is. Hier een onderdeel van mogen uitmaken is een compliment.

Joyce zal zich binnen ons sales team voornamelijk bezighouden met uw aanvragen en staat u graag te woord bij al uw (logistieke) vragen. De komende periode zal u ongetwijfeld nog veel horen van Joyce!