Wij van GEBA Trans: Bo Vercoulen

Gepost op in de categorie Blog

U kent ons bij naam van mail of telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Bo Vercoulen (24).

Aan het begin van dit jaar is Bo aan de slag gegaan als planner bij GEBA Trans. ‘Ik werd via een bekende gewezen op de openstaande vacature bij GEBA Trans. Toen is het heel snel gegaan en twee gesprekken later mocht ik beginnen.’

Na een periode in Breda te hebben gewoond voor zijn studie is Bo inmiddels weer terug in Venlo. Daar is hij al van jongs af aan lid van de lokale voetbalvereniging FCV-Venlo. ‘Hier heb ik in de jeugd altijd zelf gevoetbald. Sinds dit jaar ben ik leider van FCV-Venlo 6 in de ‘kelderklasse’, dit is een vriendenteam waar we afgelopen jaar mee zijn gestart. De verwachting was dat we direct kampioen gingen worden, dit pakte helaas anders uit.’

Bo is vaak terug te vinden in de Koel bij de thuiswedstrijden van VVV-Venlo. Ook FC Barcelona volgt hij op de voet. ‘Maar mijn grote liefde in het voetbal is toch Ajax. Hoe vaak komt het voor dat jouw team de dubbel pakt? Daar geniet ik toch wel van’.

In het weekend gaat hij vaak op stap met vrienden, daar hoort een biertje of een bacootje dan ook bij. Verder is hij liefhebber van veel verschillende soorten muziek. ‘In de zomer vind je mij op allerlei festivals. Van urban en hardcore tot aan techno. Zelf draai ik sinds 2 jaar op feesten, festivals en in clubs. In mijn vrije tijd ben ik dan ook actief met het uitwerken van nieuwe concepten en events in de regio.’

De eerste indruk van Bo over zijn nieuwe werkomgeving is positief: ‘Sommige collega’s kende ik al via het voetballen bij FCV-Venlo. Hierdoor was het totaal niet moeilijk om mijn draai te vinden binnen het team. En doordat het team zo hecht en betrokken is kunnen problemen snel worden opgelost. Je weet precies bij wie je terecht kan met je vraag. Al met al erg positief.’