Terugblik 2019

Gepost op in de categorie Nieuws

De maand december is met al haar festiviteiten een uitgelezen moment om ons jaar kort aan u samen te vatten. 2019 is voor GEBA Trans een bijzonder en veel bewogen jaar geweest. Allereerst zijn we het jaar begonnen met het uitspreken van een nieuwe en weloverwogen ambitie: onze omzet substantieel te laten groeien en u hierbij de gewenste service te blijven verlenen. Hoewel dit een hele uitdaging zal worden hebben we ons hier de afgelopen maanden uitvoerig op voorbereid. Het vertrekpunt hiervan was een goed en doordacht businessplan, welke gedurende het jaar gedeeltelijk al is uitgerold. Om het plan kracht bij te zetten werd er in het  begin van het jaar besloten om Eric Staal aan te trekken als commercieel directeur. Eric Staal zag de ambitie van GEBA Trans met vertrouwen tegemoet en besloot al snel om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen. Kort na het aanstellen van de nieuwe commerciële directeur werd er besloten om de focus meer te richten op het Europees vervoer. In het kader van de te bewerkstelligen groei werd tevens besloten om de trailervloot welke gestationeerd is in Tilburg, verder uit te breiden. Dit heeft u mogelijk reeds eerder vernomen via onze nieuwskanalen. GEBA Trans Tilburg heeft inmiddels 35 opleggers welke dagelijks op de Europese (snel)wegen rijden. Ondanks deze uitbreiding is het einddoel nog niet in zicht.

Naast de uitbreiding van de eigen vloot is er tevens geïnvesteerd in extra medewerkers op het kantoor in Venlo. Vanuit hier gaan we inmiddels met 30 kundige medewerkers voor u aan de slag. Zoals u weet zijn onze medewerkers onze grootste kracht. Om de deskundigheid van onze medewerkers te waarborgen en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling te bieden zijn we dit jaar gestart met GEBA Academy. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden tot het volgen van cursussen op het gebied van o.a. management, sales en logistiek. Dit alles met als hoofddoel om onze klantgerichtheid richting u op een nog hoger niveau te tillen. Tevens worden er informatieve bedrijfsuitjes georganiseerd. Zo is er onlangs door een aantal medewerkers een bezoek gebracht aan de Rotterdamse haven. Dit alles heeft bijgedragen tot een hoge score van onze medewerkers betreffende het medewerkers tevredenheidsonderzoek welke we onlangs hebben laten uitvoeren. Ook in het nieuwe jaar zullen we volop blijven inzetten op het ontwikkelen van ons personeel.

Zoals in iedere onderneming speelt IT een steeds belangrijkere rol. Het afgelopen jaar zijn we dan ook druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw TMS systeem. Met dit nieuwe TMS systeem zijn we op IT gebied weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. We zijn dan ook verheugd om te melden dat dit nieuwe TMS systeem af 1 februari  live zal gaan.

Richting het einde van het jaar blikken we graag met onze klanten terug op het afgelopen jaar. We zijn verheugd te horen dat onze klanten te spreken zijn over onze handelswijze en de service die ze van ons ervaren. Uiteraard hebben wij het streven om onze dienstverlening samen met onze klanten naar een nog hoger niveau te tillen. Zonder onze klanten kunnen wij onze uitgesproken doelen niet waarmaken. En wij willen dan ook u, onze klant, hartelijk bedanken voor uw steun en vertrouwen in GEBA Trans. Samen met u willen wij 2020 minstens net zo succesvol maken.