Sfeerimpressie nieuwe locatie Venlo

Gepost op in de categorie Blog

Zoals gezegd is GEBA Trans eerder dit jaar verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie midden in het logistieke hart van Venlo.

Van een locatie met twee verdiepingen naar alles gelijkvloers. Dat maakt de communicatie tussen de afdelingen een stuk makkelijker. Het nieuwe thuis is stijlvol met rustgevende groentinten en planten voor de sfeer en luchtzuiverheid. Er is tevens gekozen voor een clean desk policy. Hierbij dienen alle medewerkers het bureau op te ruimen aan het einde van de werkdag. Naast het feit dat het makkelijker schoon te maken is, zorgt het ook voor meer structuur en overzicht bij de medewerkers.

Directeur Fred Spijksma: ‘Een belangrijke reden voor de verhuizing was het creëren van een gezonde werkomgeving. Dat was op locatie Noorderpoort lastig, terwijl hier de luchtkwaliteit en het binnenklimaat optimaal geregeld zijn. Ik vind dat je naast een goed salaris je medewerkers een aangename werkplek moet bieden. Vandaar ook de keuze voor een pauzeruimte in huiskamersfeer. In deze ruimte zijn onder andere een tafelvoetbalspel en dartbord aanwezig. We hebben ervoor gekozen dat er niet meer aan het bureau gegeten wordt,. Ik vind het belangrijk dat de medewerkers even kunnen afschakelen en dat ze dat op een andere plek doen. Het effect hiervan is direct zichtbaar. Ik zie nauwelijks meer namiddagdips.’

Op de vorige locatie konden de medewerkers met korting gebruik maken van de sportschool welke in hetzelfde pand gevestigd was. Maar hier hebben ze een eigen volledig ingerichte fitnessruimte waar druk gebruik van wordt gemaakt.