Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

Gepost op in de categorie Nieuws

Onlangs heeft GEBA Trans een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder haar klanten. GEBA Trans is hierin, kijkend naar de algemene tevredenheid, door haar klanten gemiddeld met een 8.4 beoordeeld op een schaal van 1 tot 10. Dit is uiteraard een cijfer waar wij als organisatie uitermate trots op zijn.

Uit dit onderzoek kan tevens worden geconcludeerd dat GEBA Trans voornamelijk wordt geassocieerd met de eigenschap“Persoonlijk”, welke als groot pluspunt wordt gezien door haar klanten. Dit is een bevestiging voor de persoonlijke benadering waar GEBA Trans voor staat. Ook de betrokkenheid, flexibiliteit, professionele houding en manier van communiceren van en door ons personeel, zijn als positieve eigenschappen erkend door onze klanten.

De resultaten van dit onderzoek zullen echter niet leiden tot het stoppen met het doorontwikkelen van onze diensten of het stoppen met het investeren in onze medewerkers. Zoals beschreven in onze Missie & Visie streven wij altijd naar perfectie. Onze verbetercultuur tezamen met onze sociale innovatie liggen hieraan ten grondslag.

Wij willen nogmaals al onze klanten hartelijk bedanken voor hun deelname aan dit onderzoek en voor de geleverde input, waarmee wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren en de kwaliteit hiervan naar een nog hoger niveau kunnen tillen.