Ontwikkelingen GEBA Trans 2017

Gepost op in de categorie Blog

Door continue veranderingen in de logistieke markt wordt er gevraagd om telkens met vernieuwende oplossingen te komen. Zo is GEBA Trans ook druk bezig met het voortdurend analyseren van de markt en de daarbij horende veranderingen. We willen graag onze belangrijkste acties en ontwikkelingen van het afgelopen jaar met jullie delen.

Allereerst natuurlijk onze verhuizing naar de Vasco da Gamaweg. Buiten de praktische redenen had dit ook te maken met de hectiek op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat je het juiste personeel weet te vinden voor je organisatie. Door een arbeidsomgeving te creëren waar het personeel zich thuis voelt, hoopt GEBA Trans het uitstekende personeel voor lange tijd aan zich te binden.

In 2017 zijn we daarnaast gestart met het opnieuw ontwikkelen van ons Transport Management Systeem. In onze ogen is verbetering een continu proces. Op deze manier kunnen we onze kernwaarden blijven waarmaken. We doen ons best om alles zo efficiënt mogelijk in te richten zodat we onze klanten optimaal kunnen assisteren.

Afgelopen jaar hebben we ook een locatie, speciaal voor een key-account, in Tilburg opgezet. Hierdoor kunnen we veel sneller schakelen op de logistieke vraagstukken van onze key-account.

Ontwikkelingen in de transportsector tijdens de afgelopen periode zijn stijgende dieselprijzen, langere files en steeds meer vraag naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hier hebben wij onze transportmogelijkheden ook naar ingericht. We zien dat steeds meer bedrijven gebruik maken van onze intermodale mogelijkheden. Intermodaal betekent simpelweg het inzetten van meerdere modaliteiten voor één zending. Deze methode is milieuvriendelijker dan wegtransport. Wij denken, met een oog op het milieu, graag met u mee over de mogelijkheden van intermodaal transport voor uw organisatie.

Klik hier en informeer vrijblijvend naar deze mogelijkheden.