Klant aan het woord: Malish Europe

Gepost op in de categorie Blog

René Sohier is inmiddels alweer 20 jaar een zeer gewaardeerde relatie van ons. We verzorgen al ruim 7 jaar de gehele logistieke keten voor Malish Europe. In een langdurige samenwerking leer je elkaar steeds beter kennen. René is er al vanaf de beginjaren bij en heeft ook onze ontwikkeling meegemaakt. Daar zegt hij het volgende over: ‘Ik heb GEBA Trans zien groeien van een kleine enthousiaste onderneming tot de zeer volwassen organisatie die het nu is. Ze hebben de kernwaarden tijdens deze transformatie nooit uit het oog verloren.’

Malish is werelds grootste fabrikant van borstels voor vloerreinigingsmachines. Ze hebben fabrieken in Mentor (VS), Sroda Slaska (PL) en Dong Guan (CN). René is directeur van het Europese verkoopkantoor (NL).

René Sohier: ‘Sinds 1999 verzorgt GEBA Trans al transporten voor mij. Eerst voor mijn eigen bedrijf en nu ook voor Malish. Voor Malish organiseren ze alles vanaf de fabrieken tot geleverd bij onze klanten in onder andere Duitsland, Polen, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. GEBA Trans heeft een sterke persoonlijk benadering, een zeer hoge service graad, is heel betrouwbaar en heeft daarnaast een no-nonsense mentaliteit. Ik heb alle vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst’. Namens GEBA Trans willen wij ook graag ons vertrouwen uitspreken in de gezamenlijke toekomst met Malish. In onze ogen is de samenwerking mede door dit wederzijdse vertrouwen zo sterk geworden.