Klant aan het woord: Cosen EMEA

Gepost op in de categorie Blog

Alweer drie jaar verzorgen wij de transporten voor Cosen EMEA. Een zeer prettige manier van samenwerken heeft gezorgd voor een sterke band tussen onze beide organisaties. We weten precies wat er nodig is om de machines van Cosen EMEA bij hun klanten in heel Europa uit te leveren. Over de samenwerking zeggen ze het volgende: ‘Wij gebruiken de services van GEBA Trans sinds 2016 voor het vervoeren van onze machines, die vaak boven de 2000kg wegen. De trailers die GEBA Trans voor ons regelt zijn van goede kwaliteit. En een (aan)vraag via telefoon of mail is vaak binnen 5 minuten beantwoord. Daarnaast zijn de tarieven zeer voordelig voor ons bedrijf, en bij logistieke vraagstukken wordt er altijd uitvoerig en snel gehandeld.

Cosen EMEA is distributeur van Cosen bandzagen. Dit zijn grote zagen met verschillende capaciteiten voor gebruik in de metaalindustrie. Wij leveren (semi-)automatische of manuele machines die rechte horizontale of verticale sneden maken. Maar ook machines die in hoeken tot 60 graden snijden. Sinds 2013 zijn we gevestigd op het industrieterrein van Venlo Trade Port West.

De chauffeurs van GEBA Trans worden altijd eerst welkom geheten met een kop koffie en een praatje, daarna worden de machines in de trailer geladen. Chauffeurs denken altijd met ons mee wat de beste manier is om de machines vast te zetten en vervolgen daarna hun reis. De machines worden altijd volgens onze normen op de plek van bestemming afgeleverd. We kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn met de services van GEBA Trans en gaan er dan ook vanuit dat we onze samenwerking nog vele jaren zullen voortzetten.’ Ook wij hopen namens GEBA Trans dat we nog veel meer zakenrelaties zoals Cosen EMEA tegen gaan komen. Vriendelijke, eerlijke en duidelijke communicatie zorgen voor een hele sterke samenwerking.