Met GEBA Trans verovert u Australië

Gepost op in de categorie Blog

Australië, precies aan de andere kant van de wereldbol en dus het land van onze tegenvoeters. Met de Outback, de Blue Mountains en de koraalriffen aan de Sunshine Coast biedt het een fascinerende natuur. In de moderne steden zien we veel invloeden uit alle uithoeken van de wereld.

Bij elkaar telt de bevolking van Australië en het naastgelegen Nieuw-Zeeland ruim 26 miljoen zielen. Voor ons is het een markt in ontwikkeling. De belangstelling voor goederen uit Europa groeit; er is veel vraag naar allerhande industriële producten en levensmiddelen.

Wellicht kent u televisieprogramma’s als Outback Truckers en Border Security. Dan weet u dat er door strenge regelgeving en diversiteit van producten en landschap in Australië nogal wat uitdagingen liggen als het aan komt op transport of logistiek.

GEBA Trans is die uitdagingen aangegaan, met gespecialiseerde partners die de weg weten in deze uitgestrekte, deels woeste en deels moderne uithoek van de wereld. Wekelijks verschepen we diverse goederen tegen scherpe tarieven en we zien de handel gestaag toenemen.

Meer weten? Of direct gebruik maken van onze promotional tariffs in april? Neem dan contact op via sales.rotterdam@gebatrans.com.