Wij van GEBA Trans: Tom Boots

Gepost op in de categorie Blog

U kent ons bij naam van mail of telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Tom Boots (34).

 

Tom is vanaf juli 2017 werkzaam bij GEBA Trans als Senior Planner International Forwarding. Hij zorgt ervoor dat de zendingen naar Groot Brittannië en Scandinavië in goede orde worden afgehandeld.

Tom woont in Kessel samen met zijn vriendin en zijn inmiddels 1 jaar oude zoon. Hij is daarnaast al bijna 28 jaar actief bij de lokale voetbalvereniging VV Kessel. ‘Ik heb hier in alle elftallen die er zijn gevoetbald (behalve bij de dames). Maar vanwege verschillende blessures ben ik ook regelmatig toeschouwer geweest.’ Tom is niet alleen actief als voetballer: ‘Ook ben ik al bijna 12 jaar actief als jeugdtrainer. En je kunt me altijd vragen voor een potje voetbal op de Playstation. Op de momenten dat mijn vriendin deze bezet heeft dan neem ik plaats voor de tv om naar FOX Sports te schakelen.’

Naast voetbal houdt Tom ook van een biertje in het weekend en mooie reizen. ‘Ik ben al in heel wat landen geweest. De mooiste bestemmingen hiervan waren Mexico, Porto en Curaçao.’

Wanneer we hem vragen naar de belangrijkste momenten in zijn leven dan vertelt hij natuurlijk over zijn gezin. ‘In 2014 heb ik mijn vriendin leren kennen, sinds dat moment is alles in vogelvlucht gegaan. Van leren kennen tot samenwonen, van een appartement naar een vrijstaande woning en van 1 gevulde slaapkamer naar 2 gevulde slaapkamers.’

Over zijn overstap naar GEBA Trans zegt hij het volgende: ‘Vanaf het moment dat ik hier kwam werken merkte ik dat het team, zoals het nu werkzaam is bij GEBA Trans, goed in elkaar steekt. Het is een echte mix van ervaring en jonge mensen die aan het begin staan van hun carrière.’ Tom is daarnaast ook erg te spreken over de inrichting van de werkplek: ‘Het kantoor is er zeker een van de moderne tijd, een prachtige werkomgeving met zelfs de mogelijkheid om fijn te kunnen sporten.’ Tom is dan ook regelmatig in zijn pauze terug te vinden in de fitnessruimte van GEBA Trans.