GEBA Trans Rotterdam opent haar deuren

Gepost op in de categorie Nieuws

VENLO – GEBA Trans opent 1 maart 2015 een kantoor in Rotterdam. Vanuit deze vestiging zullen alle zeevracht-, intermodale en luchtvrachtactiviteiten worden geregeld. Een logische vervolgstap volgens directeur Fred Spijksma: “Een kantoor in Rotterdam is noodzakelijk om de volgende stap te maken in onze intermodale en zeevracht activiteiten.  Onze intermodale activiteiten groeien gestaag en ons fysiek vestigen in Rotterdam zorgt voor de verdere professionalisering in dit specialistische vakgebied”, aldus een tevreden directeur.

Op een bedrijventerrein in de Waalhaven wordt de komende jaren een pand gehuurd waar in eerste instantie 2 medewerkers van GEBA Trans komen te zitten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 10 werkplekken. De keuze voor de Waalhaven is volgens Spijksma een logische. “In de Waalhaven zit je dicht op de plek waar het allemaal gebeurt. Essentieel om alles in goede banen te leiden en definitief voet aan de grond te krijgen in de zeevrachtwereld.”

De hoofdvestiging in Venlo blijft verantwoordelijk voor het wegtransport en de op- en overslag. Een soepele samenwerking tussen beide vestigingen vormt de daadwerkelijke toegevoegde waarde van GEBA Trans op het gebied van totaal ontzorging. Spijksma verklaart: “Met deze vestiging in Rotterdam en de korte communicatielijnen met het hoofdkantoor in Venlo zijn wij in staat de ideale schakel te vormen tussen intercontinentale en Europese ladingstromen. Van A tot Z de klant kunnen ontzorgen, dat is onze daadwerkelijke toegevoegde waarde als volwaardig logistiek dienstverlener.”

Klik hier voor het officiële persbericht omtrent de opening.

De adresgegevens zijn als volgt:

GEBA Trans Rotterdam
Parmentierplein 13
Unit 2.16
3088 GN Rotterdam
tel: +31 (0)10 760 3050
fax: +31 (0)10 760 3079

 

Tags: , , , , , , , , ,