Wij van GEBA Trans: Maarten Peeters

Gepost op in de categorie Blog

Maarten Peeters

U kent ons bij naam van mail of telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Maarten Peeters (25). 

In het schooljaar 2014-2015 liep Maarten stage bij GEBA Trans voor zijn opleiding Commerciële Economie aan de Fontys in Eindhoven. Zijn afstudeerscriptie bestond uit een klanttevredenheidsonderzoek. GEBA Trans was uiterst tevreden over zijn uitgevoerde onderzoek, waaruit bleek dat de klanten zeer tevreden zijn. Geen verrassing dat hij later gevraagd werd om te komen praten over een vacature op de Sales-afdeling. Zijn keuze was na het gesprek snel gemaakt: ‘De prettige, collegiale werksfeer en de informele omgang met elkaar spreekt me enorm aan.’

Dat logistiek geen onderdeel van zijn opleiding was is geen probleem: ‘Ik ben dat nu allemaal aan het ontdekken.’

Hoewel er de nodige fitnessapparatuur staat bij GEBA Trans, gaat Maarten ’s avonds graag met zijn vrienden naar de sportschool: ‘Hier staat veel cardio, ik ben zelf meer van de krachttraining. Ook het sociale aspect is belangrijk. Het is leuk om met vrienden te sporten en elkaar wat uit te dagen.’

Maarten is een lange tijd voetballer geweest, daar is hij inmiddels mee gestopt. Hij gaat wel graag naar het stadion met zijn vrienden: ‘Liefste Feyenoord, maar ook Mönchengladbach en één keer per jaar een wedstrijd in de Premier League. In Engeland leeft voetbal veel meer dan bij ons. Ze zijn veel fanatieker. Als er ’s avonds wordt gespeeld, dan zijn de supporters vaak de hele dag al bij het stadion. Het is bijna een feestdag, heerlijk om daarin mee te gaan.

Het hoogtepunt van de week is het stappen in het weekend: ‘Laatst nog naar ADE (Amsterdam Dance Event) geweest. In dat weekend is er van alles te beleven in Amsterdam.’ Buiten Amsterdam komt Maarten in het weekend ook graag in andere steden. Of hij blijft met vrienden in zijn woonplaats Swalmen.