GEBA Trans is klaar voor de beklimming van Alpenreus (2645 meter)

Gepost op in de categorie Nieuws

Bij GEBA Trans zijn ze er klaar voor. Na een voorbereiding van bijna één jaar gaan 13 van de 21 medewerkers van GEBA Trans tijdens de Pinksterdagen de roemruchte Galibier beklimmen. Deze berg, bekend van de Tour de France, heeft een klim van ruim 42 kilometer. Het streven is om binnen 3 uur klimmen gezamenlijk de top te bereiken.

Het begon tijdens een vrijdagmiddagborrel met het personeel. Het idee werd op de achterkant van een bierviltje genoteerd. Nu, bijna een jaar later en vele trainingskilometers in de benen, zijn de renners van GEBA Trans er klaar voor. Niet alleen wordt deze berg als ultieme team challenge bedwongen, ook wordt er geld opgehaald voor KidzBase, een regionaal goed doel. KidzBase brengt een beetje meer kleur in het leven van kinderen met een verstoorde thuissituatie. Dit goede doel past perfect in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid.

Doelstellingen
“De doelen die we ons vooraf hadden gesteld zijn ruimschoots overtroffen. Er doen meer medewerkers mee dan we van te voren hadden durven hopen, deze medewerkers zijn fitter dan ooit, het sponsorbedrag van € 10.000,– voor Kidzbase is meer dan verdubbeld en we hebben meer relaties en sympathisanten weten te enthousiasmeren voor dit unieke project!” aldus een enthousiaste Fred Spijksma, directeur GEBA Trans.

Meer informatie over dit project treft u hier aan: http://www.gebagalibier.nl/

Tags: , , , ,