GEBA Trans in booming Zuidoost-Azië

Gepost op in de categorie Blog

IMG_0426

Met landen als Vietnam en Singapore in de hoofdrol maakt Zuidoost-Azië de komende vijf, tien jaar een stormachtige economische ontwikkeling door. GEBA Trans speelt hier op in met efficiënte en concurrerende transportmogelijkheden.

ASEAN, een vrijhandelsorganisatie van tien Zuidoost-Aziatische landen, werkt aan een nieuwe vrijhandelsovereenkomst met Europa, naast de al bestaande overeenkomsten met China, India en Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland). Verder is een nieuw vrijhandelsverdrag in de maak tussen Vietnam, Singapore, Australië, Brunei, Canada, Chili, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Peru en de Verenigde Staten.

De uitdagingen zijn groot. Nu al hebben veel ondernemingen hun productie verplaatst naar Zuidoost-Azië en vele zullen er nog volgen. Dit betekent: nieuwe, wereldwijde vervoersstromen van en naar dit snel groeiende deel van de wereld.

In Vietnam, Singapore, Thailand, Maleisië Indonesië, Filipijnen en zelfs Cambodja en Myanmar is service provider GEBA Trans nadrukkelijk aanwezig met sterke en betrouwbare partners voor de organisatie van efficiënt en competitief goederenvervoer. Zeevracht, luchtvracht, FCL, LCL, projectvracht, bederfelijke waar… GEBA Trans verzorgt het transport, op basis van jarenlange ervaring en tegen aantrekkelijke tarieven.

Meer weten? Neem contact op via sales.rotterdam@gebatrans.com