GEBA Trans haalt €25.078,- op voor KidzBase

Gepost op in de categorie Blog

chequeDinsdagavond 24 juni jl. was in Theater de Maaspoort de feestelijke afsluiting van GEBA Galibier; een project geboren op een bierviltje maar uitgegroeid tot dé ultieme teambuildingsactiviteit. De bikkels van GEBA Trans beklommen voor Stichting KidzBase de beruchte 2645 meter hoge Col du Galibier. Daar leerden ze wat afzien en doorzettingsvermogen betekent. Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die door een verstoorde thuissituatie. Onder toeziend oog van de renners en hun aanhang, de sponsoren en het bestuur van KidzBase reikte directeur en initiatiefnemer Fred Spijksma de cheque uit aan Martin Frankort van KidzBase.

Onder luid applaus werd duidelijk dat het eindbedrag alle verwachtingen overtrof. Er verscheen een prachtig eindbedrag van €25.078,- waarvan elke Euro daadwerkelijk terecht komt waar het voor bedoeld is. “Elke Euro komt op de juiste plaats goed terecht! Dat beloof ik jullie” aldus Martin Frankort. Hij had nog enkele mooie woorden over voor de renners en sponsoren: “Het bedrag heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Verder hebben wij enorm respect voor Fred en zijn ‘gouden team’. Het raakt ons dat de medewerkers van GEBA Trans zoveel tijd, energie en zelfs eigen geld hebben geïnvesteerd. Ook wil ik de vele sponsoren en vrienden van de GEBA Galibier bedanken voor de gulle gift.

Het hele project is van meet af aan gefilmd door Halo Media Productions uit Venlo. Zij komen binnenkort met een korte documentaire over GEBA Galibier. Hier kunt u alvast een voorproefje zien van de beklimming. Een dag die voor iedere betrokkene voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. “Heel GEBA Trans is een onvergetelijke ervaring rijker“, besluit Fred Spijksma de avond.

Bron: GebaGalibier.nl

Tags: , , , , ,