Wij van GEBA Trans: Django Hermans

Gepost op in de categorie Blog

Django Hermans

U kent ons bij naam van de mail of van de telefoon. Of u hebt ons opgezocht op onze site. Hoog tijd om dat allemaal wat meer kleur te geven. In deze nieuwsbrief: Django Hermans (33).

Natuurlijk hopen we allemaal op nog meer zomer met een zonovergoten Noordzeestrand, maar vooral voor Django is dat dit jaar wel heel erg belangrijk: ‘Vakantie betekent voor mij: zon, zee, strand. Als het maar gegarandeerd warm is en dat is dus niet Nederland. Bakken, wat zwemmen, lekker lunchen, luieren, af en toe wat gaan bekijken, biertje erbij. Zonder zon en zee geen vakantie. Dat was altijd het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar is dat allemaal een beetje anders, omdat we sinds december een kleine hebben. Daar ga je natuurlijk niet een hele dag mee in een zonland aan het strand liggen. Nu wordt het Rundumhause en een weekje naar mijn schoonouders. Die hebben dan een huisje in Zeeland. Ach, hopelijk zit daar toch ook een stranddagje bij en dan wordt het zandkastelen bouwen natuurlijk. Ook leuk.’

Sinds zomer 2015 is Django bij GEBA Trans werkzaam als assistent expediteur. Voorheen had hij weleens in een magazijn gewerkt, maar het logistieke werk bij GEBA is helemaal nieuw voor hem: ‘Het bevalt goed. Het snelle handelen, het regelen en plannen. Ik heb echt het gevoel dat ik op mijn plek zit en dat er perspectief is voor mij.’ Ander voordeel van deze werkplek: Django woont op nog geen tien minuten fietsen in een naburig dorp. Het bezorgt hem in elk geval de broodnodige lichaamsbeweging.

‘In de winter is het toch veelal binnen zitten, met wat series kijken op Netflix. Game of Thrones, Breaking Bad, Dexter, dat soort werk. Af en toe wat X-boxen. ’s Zomers is dat anders. Dan heb ik in en om het huis genoeg te doen. Afgelopen jaar heb ik het druk gehad met het huis. Het was te klein, dus heb ik er een aanbouw aan gemaakt. Gelukkig had ik deskundige hulp, want ik ben niet onhandig, maar het is nou ook weer niet echt mijn werk. Zelf hebben we op het stuken en metselen na alles zelf gedaan. Daar deden we dan ook wel best lang over. Het is nog niet allemaal af, dus er blijft nog wel wat te doen. ’s Ochtends wat klussen, ’s middags de barbecue aan met een biertje erbij. Huisje, kindje, vrouwtje, best fijn zo.’