Eric Staal nieuwe commercieel directeur

Gepost op in de categorie Nieuws

Met de benoeming van Eric Staal als nieuwe commercieel directeur heeft GEBA Trans haar gewenste versterking in huis. Vanaf 18 februari 2019 vult Eric de functie van commercieel directeur in binnen GEBA Trans. Met de aanstelling van Eric Staal onderstreept GEBA Trans de groeiambities van de onderneming om haar huidige marktaandeel uit te breiden.

Eric Staal is geen onbekende in logistiek Nederland. Hij heeft ruim 25 jaar transportervaring opgebouwd bij voornamelijk Shortsea operators waar hij kennis heeft opgedaan op het gebied van weg-, rail- en ferryvervoer (zijnde intermodaal vervoer) binnen Europa. “Eric is een commercieel logistieke professional. Zijn ervaring alsook zijn netwerk zal een enorme toegevoegde waarde voor ons zijn om ons nog beter te positioneren als totaal logistiek ontzorger”, aldus algemeen directeur Fred Spijksma.

Eric ziet de overstap naar GEBA Trans als een ideale stap: ‘’De missie, visie en bedrijfscultuur van GEBA Trans spreken mij ten zeerste aan”. Volgens hem heeft de industrie meer dan ooit behoefte aan ontzorging van hun logistieke activiteiten. Nu de capaciteit op de markt onder druk staat is de service- en dienstverlening, zoals GEBA Trans die verstrekt, gewenst voor alle type bedrijven. Hierdoor kunnen zij zich onbezorgd blijven richten op hun kernactiviteiten.

Een flexibele instelling en het denken in oplossingen in deze markt zijn daarbij van groot belang en vormt dan ook het DNA van GEBA Trans. Als logistiek dienstverlener biedt GEBA Trans oplossingen en beantwoordt de behoeften door het leveren van maatwerk. De werkwijze van GEBA Trans kenmerkt zich door een intensieve samenwerking tussen haar vakbekwaam team en hun betrouwbare partners. Dit heeft en zal tevens in de toekomst tot langdurige en succesvolle samenwerkingen leiden.