Wegtransport

Wegtransport

“Klein genoeg om persoonlijk te zijn, groot genoeg om al uw aanvragen aan te kunnen.”

Met een vrachtauto of koeriersbusje goederen van A naar B vervoeren; het blijft binnen Europa nog altijd de meest gangbare vorm van goederenvervoer. Met GEBA Trans heeft u hierin een uiterst betrouwbare partner. Wij overleggen al jarenlang een leverbetrouwbaarheid van ruim 99% en blijven continu streven naar perfectie.

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u wereldwijd altijd de juiste transportoplossing, uiteraard conform uw wensen en eisen. Of het nu gaat om één enkele pallet, een volle vrachtwagenlading (FTL) of projectlogistiek; Bij GEBA Trans bent u aan het juiste adres.


Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Het wegtransport is de basis van al onze transportactiviteiten. Wij kennen deze tak van sport van haver tot gort. Dit betekent voor u als klant dat u in zee gaat met een deskundige partner die weet wat hij doet.
  • Omdat wij ook opereren met een eigen wagenpark zijn we in staat om voor ieder transport de juiste laadcapaciteit te zoeken. Deze perfecte match tussen ons eigen wagenpark en ons expeditie netwerk resulteert in scherpe tarieven.
  • Wij zijn aangesloten bij een Europees groepagenetwerk. Uw kleinere zendingen worden verzameld en gebundeld vervoerd binnen Europa. Deze werkwijze resulteert in gunstige tarieven en een reducering van onze carbon footprint.
  • Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat onze laadcapaciteit nagenoeg onbeperkt is. Wij putten uit een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners. Of u nu een hele vloot zonnepanelen richting Roemenië wil vervoeren, of op kerstavond 130 vrachtwagens nodig heeft om de Nederlandse retailmarkt te bevoorraden. Er is weinig dat wij niet aankunnen. Voor nog meer aansprekende voorbeelden verwijzen we u graag naar onze cases.
  • GEBA Trans overlegt al jarenlang een leverbetrouwbaarheid van ruim 99%. Wij streven natuurlijk naar 100% leverperformance maar zijn ook reëel genoeg om te weten dat dit in de praktijk niet haalbaar is. Mocht uw transport om wat voor reden dan ook niet tijdig geleverd kunnen worden, dan informeren wij u proactief zodat u uw klant op voorhand kunt inlichten.