Warehousing

Warehousing

Als logistiek totaal ontzorger is het verzorgen van op- en overslag cruciaal. Uw goederen hoeven immers niet altijd direct naar de eindontvanger. Ook dit gedeelte van de logistieke keten is bij GEBA Trans in goede handen. Ons modern warehouse van 4.000 m2, gelegen direct tegenover de TCT Containerterminal in Venlo, is geschikt voor de opslag van diverse soorten goederen en beschikt over fulltime camerabewaking en een vloeistofdichte vloer met sprinklerinstallatie. Uiteraard voldoet het aan de allerlaatste Europese regelgeving.

Bovendien maakt de locatie het mogelijk snel en kosteneffectief containers vanuit Rotterdam, via de terminal Venlo, op te slaan.

Naast opslag kunt u ook de goederen door GEBA Trans laten orderpicken en in kleinere volumes naar de eindklant laten verzenden. Zo kunnen we een complete container importeren, deze opslaan in ons magazijn en op door u aangegeven tijdstippen naar uw klant vervoeren.

Naast de logistieke kosten, kunt u ook een voordeel in uw liquide middelen genereren door gebruik te maken van de gunstige fiscale condities om bv. de invoer BTW te verleggen tot moment van levering.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Opslag en verlading vanuit Venlo reduceert uw verdere ketenkosten. Venlo ligt centraal in de ‘blue banana’ (het economisch hart van Europa), waardoor uw afzetmarkt niet alleen snel kan worden bediend maar ook tegen gunstige tarieven.
  • De grondprijzen in regio Venlo zijn aanzienlijk lager dan in de rest van het land. Dit heeft als logisch gevolg dat de huur per vierkante meter loods ruimte veel gunstiger is dan bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam.
  • Venlo is de laatste tien jaar 7 maal verkozen tot dé logistieke hotspot van Nederland. Recent zelfs ook tot meest aantrekkelijke locatie voor nieuw te vestigen logistieke bedrijvigheid in Europa. Ook voor de komende jaren (tot en met 2018) voert Venlo die lijst aan.
  • Bovendien is Venlo een belangrijke terminal om de Rotterdamse en Antwerpse havens te ontlasten. Alle multimodaleverbindingen zijn aanwezig. Dit levert onder andere gunstige tarieven en snelle transittijden op die kunnen concurreren met traditioneel wegvervoer.