Luchtvracht

Luchtvracht

Wanneer er haast is geboden en de klant niet meer kan wachten tot de boot of vrachtauto aankomt, dan is onze luchtvrachtdienst de geschikte oplossing. Wij komen desgewenst de zending bij u afhalen en leveren deze wereldwijd bij de ontvanger voor de deur af (door-to-door service).

Wij verzorgen uiteraard ook importzendingen vanuit de hele wereld naar Europa. Zit u met spoed te wachten op elektronica-onderdelen uit China of Japan? Of moet uw machine-onderdeel uit de Verenigde Staten overkomen? Bij GEBA Trans schieten we dan direct uit de startblokken om vliegensvlug de spullen af te halen en bij u af te leveren.

Waarom zou u voor GEBA Trans kiezen?

  • Onze onafhankelijkheid van airline, vrachtkantoor of luchthaven biedt ons altijd voldoende capaciteit en de mogelijkheid uw zending tijdig en tegen scherpe¬† tarieven bij uw klant af te leveren.
  • Venlo is een toplocatie met binnen een straal van 100 kilometer 30 miljoen mensen en maar liefst 8 vliegvelden. Uw goederen zitten dus altijd binnen no-time in de lucht.
  • Onze deskundige medewerkers kunnen exact aangeven welke documenten of gegevens er benodigd zijn om het transport naar wens te kunnen uitvoeren.